Jump to content
  • 0
IGNORED

Super Offroad Scrambled Screen


crick60
 Share

Question

Anyone seen this type of screen image before and can recall what caused it?

 

I’ve tried earths and edge connectors and I get little flickers of hope so I’m guessing possibly a bad trace.

It worked fine then did the arcade special and started doing this.

 

Thanks to anyone willing to suggest ideas.

BTW I’m fixing to sell.

 

Jesse

 

b37d4a55f9785bb9e43cb190446966e0.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Do you hear the game running? i.e can you coin it up and start, despite the crap on the screen? Looks like it has crashed to me.

 

Usually that soft of fault is down to bad ram, or a logic fault. Bad traces are pretty rare, and extremely unlikely for a board safely inside a cabinet away from things to short it out, or physical damage.

Edited by Womble
Link to comment
Share on other sites

  • 0

The amp is dead so no way to know what’s happening there without playing with the amp and I don’t know what I’m doing with board amps.

 

I just changed the boards to a untested set and it’s the exact same response although now I get garbage noises.

Quick power cycles give me different types of garbage on the screen but nothing even close to normal screen.

 

I remember when this started happening if I flipped the service switch then power cycled it would come good most of the time.

 

All this just opens more inconsistencies in my head.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...