Thanks Thanks:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: JPAC Video Issue

  1. #11

    Join Date
    Mar 2016
    State
    Tasmania
    Posts
    65
    Mentioned
    9 Post(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Australia

    What is the sync pot labeled as? I have an Nanao MS8-29FSG I think.

  2. #12

    Join Date
    Mar 2016
    State
    Tasmania
    Posts
    65
    Mentioned
    9 Post(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Australia

    It was suggested to someone on a different forum with a similar sounding problem that the MAME PC needs to be grounded to the JAMMA harness. I'm in Australia so my Astrocity has been fitted with a 240-110V step-down transformer and my MAME PC gets power from the back of the cab before it hits the step-down.

    Also, sometimes I get a decent tingle from the JAMMA harness or the ground shields of things connected to it. I might have a bit of an earth leak or something, not sure if this would have anything to do with my video problem?

  3. #13

    Join Date
    Apr 2011
    State
    Sydney
    Posts
    526
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    40 Post(s)
    This might be sound obvious but are you running an interlaced resolution?

  4. #14

    Join Date
    Mar 2016
    State
    Tasmania
    Posts
    65
    Mentioned
    9 Post(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Australia

    I don't think so, I'm using Groovymame with the super resolution modes installed.

  5. #15

    Join Date
    Mar 2016
    State
    Tasmania
    Posts
    65
    Mentioned
    9 Post(s)
    Quoted
    17 Post(s)
    Australia

    Had my electrician brother and his multimeter around over the weekend. He pointed out that the power supply in my Astrocity wasn't grounded at all and that there was a 75V voltage drift between the mains ground at the back of the cab and the Jamma harness ground. Shouldn't the AC100V in and the DC out to the JAMMA harness have a common ground to stop this voltage drift?

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Buck Hunter Pro video issue
    By sutts in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 3
    Last Post: 16th September 2016, 12:30 PM
  2. JPAC - help me understand what it does for video signal?
    By dmworking247 in forum Mame Cab Hardware and Software Discussion
    Replies: 22
    Last Post: 14th March 2015, 07:51 PM
  3. Neo Geo AES video Issue
    By hankahanaka in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 9
    Last Post: 15th December 2013, 02:14 PM
  4. JPAC Hyperspin Keyboard Issue
    By hairballnick in forum M.A.M.E, Computer and Console Emulation.
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2013, 02:12 PM
  5. JPAC ISSUE! Could be easy fix!
    By hairballnick in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 4
    Last Post: 21st July 2013, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •