Thanks Thanks:  0
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 28 of 28

Thread: Upgrading/Fixing Cabinet

  1. #21

    Join Date
    Feb 2014
    State
    Victoria
    Posts
    372
    Mentioned
    16 Post(s)
    Quoted
    104 Post(s)
    Australia

    OK, a Pandora will suit that fine, the only trouble is you will have to wire up the 5th and 6th buttons for both players to the Jamma Harness.
    But if it were me, I would get a new HDD for what is already in there.
    I know someone that can do one for you, on a small SSD as well.
    Not sure what he charges, but I can find out if you like.

    - - - Updated - - -

    By the way, that machine is what we call an "upright arcade machine" with the monitor in "Horizontal" position.
    Arcade Parts: www.vadership.com

  2. #22

    Join Date
    Mar 2019
    State
    D
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Europe

    By 'wire up' do you mean just switching cables on pins or some additional cables and soldering? Will SSD be compatible with this machine?

  3. #23

    Join Date
    Feb 2014
    State
    Victoria
    Posts
    372
    Mentioned
    16 Post(s)
    Quoted
    104 Post(s)
    Australia
    Soldering will be required for the 5th and 6th buttons.
    The SSD mod plugs straight into the IDE connector on the motherboard.
    Arcade Parts: www.vadership.com

  4. #24

    Join Date
    Apr 2012
    State
    NSW
    Posts
    847
    Mentioned
    18 Post(s)
    Quoted
    245 Post(s)
    Australia

    Upgrading/Fixing Cabinet

    This may just be a matter of fixing the boot partition/master boot record on the hard disk.

    It may be possible to use a recovery utility to get the data off the drive.


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade

  5. #25

    Join Date
    Jan 2016
    State
    New South Wales
    Posts
    1,085
    Mentioned
    38 Post(s)
    Quoted
    357 Post(s)
    Australia
    How dose you go?

    Sent from my HTC 2PZF1 using Tapatalk

  6. #26

    Join Date
    Mar 2019
    State
    D
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Europe

    Quote Originally Posted by redferatu View Post
    How dose you go?

    Sent from my HTC 2PZF1 using Tapatalk
    Vadership helped me with clarifying what excatly do I need. But guy he told me to contact is not responding. I started looking for someone in UK, or generaly closer to europe, that also can help me.

  7. #27

    Join Date
    Aug 2011
    State
    Victoria
    Posts
    20
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Australia
    I'm the guy not responding.
    Sorry, but I haven't been getting any of the posts from AA.
    I've only just now started getting notifications.
    If you were in Australia, I'd happily send you a replacement drive for the cost of postage only.
    I wouldn't feel happy about sending a mechanical drive overseas.
    The drives in these boards are unreliable at the best of times. I always replace any I do with Ide Ssd, but they can get quite expensive.
    Quote Originally Posted by henryk1984 View Post
    Vadership helped me with clarifying what excatly do I need. But guy he told me to contact is not responding. I started looking for someone in UK, or generaly closer to europe, that also can help me.
    Sent from my SM-G955F using Aussie Arcade mobile app

  8. #28

    Join Date
    Mar 2019
    State
    D
    Posts
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    3 Post(s)
    Europe

    Quote Originally Posted by gronziess View Post
    I'm the guy not responding.
    Sorry, but I haven't been getting any of the posts from AA.
    I've only just now started getting notifications.
    If you were in Australia, I'd happily send you a replacement drive for the cost of postage only.
    I wouldn't feel happy about sending a mechanical drive overseas.
    The drives in these boards are unreliable at the best of times. I always replace any I do with Ide Ssd, but they can get quite expensive.

    Sent from my SM-G955F using Aussie Arcade mobile app
    Sure, no problem. Thanks for help anyway. And btw, are images of such drive available online?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrading from G27 to T300, did I do the right thing?
    By ItsUrFeminitzNYImNietYoma in forum Console and Handheld
    Replies: 7
    Last Post: 7th December 2016, 09:14 PM
  2. upgrading speakers and crossover for sub
    By markandsophie in forum Pinball Restoration Questions and Help
    Replies: 0
    Last Post: 25th March 2016, 04:20 PM
  3. Help upgrading motherboard firmware?
    By soundasleep in forum Software, Hardware Help and Repair Logs
    Replies: 0
    Last Post: 1st July 2014, 03:30 AM
  4. Fixing cabinet chips and re-decaling....
    By hynesceltics in forum Pinball
    Replies: 3
    Last Post: 22nd May 2012, 10:55 PM
  5. Anyone upgrading to Win 7?
    By EMupp in forum Computers
    Replies: 123
    Last Post: 7th November 2009, 03:10 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •