Thanks Thanks:  0
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18

Thread: CBOX MVS, OSSC and Sony LCD

  1. #11

    Join Date
    Sep 2018
    State
    VIC
    Posts
    68
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Australia

    Retrorgb has a nice diagram. I'll pick up a 8pin din on the way home.


  2. #12

    Join Date
    Sep 2018
    State
    VIC
    Posts
    68
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Australia

    8pin to VGA, No Sync... ah well. Will just use the old converter for the MVS.

  3. #13

    Join Date
    Jan 2016
    State
    New South Wales
    Posts
    1,060
    Mentioned
    37 Post(s)
    Quoted
    347 Post(s)
    Australia
    CSync is what you're using. The first one. It has to have sync, otherwise you won't get a picture. You could make this one yourself pretty easy.

    Sent from my HTC 2PZF1 using Tapatalk

  4. #14

    Join Date
    Jan 2016
    State
    New South Wales
    Posts
    1,060
    Mentioned
    37 Post(s)
    Quoted
    347 Post(s)
    Australia
    Did you sort it out? Or just the TV struggling with the res?

    Sent from my HTC 2PZF1 using Tapatalk

  5. #15

    Join Date
    Sep 2018
    State
    VIC
    Posts
    68
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    6 Post(s)
    Australia

    I made up the neo geo to vga cable correct but the ossc wont sync, haven't changed any settings though, will revisit later. The mvs is on the hdmi converter and I have a bunch of other consoles to mess with first.

  6. #16

    Join Date
    Jan 2016
    State
    New South Wales
    Posts
    1,060
    Mentioned
    37 Post(s)
    Quoted
    347 Post(s)
    Australia
    Fair enough. I have to remind my self to do the same

    Sent from my HTC 2PZF1 using Tapatalk

  7. #17

    Join Date
    Apr 2012
    State
    NSW
    Posts
    824
    Mentioned
    18 Post(s)
    Quoted
    241 Post(s)
    Australia
    Very interesting that the OSSC is registering that it is syncing with the MVS but the TV won’t sync with the OSSC. My only thoughts are to try the line triple/quadruple/x5 modes.

    Other than that maybe put up a post on the OSSC forum.


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade

  8. #18

    Join Date
    Aug 2014
    State
    Melbourne
    Posts
    32
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    5 Post(s)
    Aaland
    I did see a post where someone got sync to their TV through their PS2 then quickly switched to the CBOX and it retained sync. Maybe worth a shot.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sony PVM help...
    By napes in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 7
    Last Post: 12th August 2016, 11:54 PM
  2. sony hit bit
    By narf_ in forum Computers
    Replies: 3
    Last Post: 14th February 2012, 12:49 AM
  3. RIP Sony Walkman
    By The Pinny Parlour in forum General Chat
    Replies: 9
    Last Post: 31st October 2010, 07:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •