Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Medusa soundboard

  1. #1
    Join Date
    Aug 2016
    State
    Victoria
    Posts
    97
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    25 Post(s)

    Medusa soundboard

    Iv lost sound on my good old medusa. He started talking on and off now gone completely. Capacitor? Thank you.


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade

  2. #2
    Join Date
    Nov 2014
    State
    victoria
    Posts
    2,894
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    286 Post(s)
    Check the connectors first as the easiest fix, if no dice send them off to Ken, he does a great job.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2007
    State
    Sydney, Australia
    Posts
    9,726
    Mentioned
    275 Post(s)
    Quoted
    1690 Post(s)
    Quote Originally Posted by angs1957 View Post
    Check the connectors first as the easiest fix, if no dice send them off to Ken, he does a great job.
    Yep, clean and reseat connector and try again. 80%+ of all SS problems are sorted by repining corroded connectors.
    ************************************************** *******************
    Remember--The early bird catches the worm, but the second mouse gets the cheese!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2015
    State
    City
    Posts
    33
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Give the volume control inside the coin door, and the two speech and sound volume trimmer pots on the Squawk & Talk board a little tweak while sounds should be playing to see if they're the issue.
    These volume controls are a common source of intermittent problems due to dust contamination buildup on the swiper arm.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2016
    State
    Victoria
    Posts
    97
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    25 Post(s)

    Thanks guys. Sorry for the late reply. Iv actually lost quite a few things that should be happening. Might be time for a reco?


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade

  6. #6
    Join Date
    Mar 2015
    State
    City
    Posts
    33
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    9 Post(s)
    Does the LED on the sound board flicker on power up then flash four times to say it's passed power on self tests?

  7. #7
    Join Date
    Aug 2016
    State
    Victoria
    Posts
    97
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    25 Post(s)

    Ok no light. It actually made a noise today but no talking etc.


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Soundboard WCS 94
    By borg21 in forum Pinball Technical and Repair Questions
    Replies: 1
    Last Post: 29th July 2014, 05:30 PM
  2. MK 1 soundboard eeproms
    By berzerker in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 4
    Last Post: 13th August 2012, 05:21 AM
  3. Repair Log: Stern SB-100 soundboard
    By AskJacob in forum Pinball Repair Logs
    Replies: 0
    Last Post: 10th August 2008, 10:31 AM
  4. Nba jam te soundboard
    By rajdukov in forum Arcade Technical and Repair Questions
    Replies: 7
    Last Post: 12th July 2008, 01:36 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •