Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 7 of 7

Thread: Can't upload screenshots anymore

  1. #1
    Join Date
    May 2018
    State
    NE
    Posts
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    Can't upload screenshots anymore

    Hello i'm having trouble uploading screenshots i've tried both "insert image" and the paperclip attachment button. I get the message Upload of file failed.

  2. #2
    Join Date
    Nov 2005
    State
    Drouin VIC on the move ;)
    Posts
    7,094
    Mentioned
    34 Post(s)
    Quoted
    366 Post(s)
    What is the size of the image and type of file ?
    The best action is wrist action!!!!!!

  3. #3
    Join Date
    Jan 2011
    State
    Berwick, Victoria
    Posts
    2,852
    Mentioned
    127 Post(s)
    Quoted
    579 Post(s)
    I'm seeing a similar issue (along with a posting issue) here - https://www.aussiearcade.com/showthr...-missing-error

    In my case I was trying to upload an 8kb .png and also tried a 32kb .jpg - both reported the upload failed to work despite having plenty of space free for uploading.

    I've tried clearing cache and also different browsers, but still get the error. I'm going to try from home tonight and see both my issues occur there too.
    Eschew the standard. Turn the paradigm upside down.

  4. #4
    Join Date
    May 2018
    State
    NE
    Posts
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    Quote Originally Posted by Davefjedi View Post
    What is the size of the image and type of file ?
    356KB 753x1032

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,298
    Mentioned
    181 Post(s)
    Quoted
    2083 Post(s)
    I've set the default uploader to Ajax instead of Flash, its more primitive but works reliably. I've been having the same error when trying to upload using Firefox where it was working.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,298
    Mentioned
    181 Post(s)
    Quoted
    2083 Post(s)
    I can confirm that my upload issue was due to Malwarebytes. I had to close it and Firefox down and after restarting Firefox everything uploaded fine. I'll probably need to add an exception.

  7. #7
    Join Date
    May 2018
    State
    NE
    Posts
    27
    Mentioned
    1 Post(s)
    Quoted
    4 Post(s)

    Seems to be fixed on my side. Tried on different computers/browsers so seemed like a server-side issue. Thanks


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cant post anymore?
    By curtis83 in forum Pinball
    Replies: 2
    Last Post: 1st January 2018, 04:20 PM
  2. DX 10 Game Screenshots
    By bwodie in forum Computers
    Replies: 16
    Last Post: 11th November 2006, 08:04 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •