Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 38

Thread: SSL Security Certificate Installed on AA

  1. #11
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,247
    Mentioned
    180 Post(s)
    Quoted
    2069 Post(s)

    Test

    Sent from my HTC 10 using Aussie Arcade mobile app

  2. #12
    Join Date
    Mar 2006
    State
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,468
    Mentioned
    203 Post(s)
    Quoted
    1505 Post(s)
    It'd surely be a DNS issue within the app. So your uninstall/re-install sounds plausible. I don't use the app but I wonder if you can edit the settings within it?

    Brad

  3. #13
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,247
    Mentioned
    180 Post(s)
    Quoted
    2069 Post(s)

    Quote Originally Posted by Brad View Post
    It'd surely be a DNS issue within the app. So your uninstall/re-install sounds plausible. I don't use the app but I wonder if you can edit the settings within it?

    Brad
    I changed the base URL on the Tapatalk site yesterday to include the https. There really isn't any other settings within the app. Download it and see for yourself anyway it worked perfect after I reinstalled it.

  4. #14
    Join Date
    Mar 2006
    State
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,468
    Mentioned
    203 Post(s)
    Quoted
    1505 Post(s)
    Quote Originally Posted by Arcade King View Post
    Download it and see for yourself
    NEVER!

  5. #15
    Join Date
    Sep 2014
    State
    Heathcote, NSW
    Posts
    1,031
    Mentioned
    30 Post(s)
    Quoted
    250 Post(s)
    Re-installed Aussie Arcade app and all working now, thanks

    I will try mtalk a bit later

  6. #16
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,247
    Mentioned
    180 Post(s)
    Quoted
    2069 Post(s)

    Quote Originally Posted by thejudge View Post
    Re-installed Aussie Arcade app and all working now, thanks

    I will try mtalk a bit later
    I've never heard of Mtalk surprised it works there's nothing on AA installed to support it.

  7. #17
    Join Date
    Sep 2014
    State
    Heathcote, NSW
    Posts
    1,031
    Mentioned
    30 Post(s)
    Quoted
    250 Post(s)
    Quote Originally Posted by Arcade King View Post
    I've never heard of Mtalk surprised it works there's nothing on AA installed to support it.
    It's my work mobile so I am probably restricted to the apps I can load.
    Mtalk was already loaded so I used that, can't seem to find tapatalk to load

  8. #18
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,247
    Mentioned
    180 Post(s)
    Quoted
    2069 Post(s)

    I don't know why there isn't a Microsoft version of Tapatalk pretty stupid.

  9. #19
    Join Date
    Mar 2006
    State
    Brisbane, Australia
    Posts
    11,468
    Mentioned
    203 Post(s)
    Quoted
    1505 Post(s)
    Quote Originally Posted by Arcade King View Post
    I don't know why there isn't a Microsoft version of Tapatalk pretty stupid.
    Market for Windows apps is far too small.

  10. #20
    Join Date
    Dec 2010
    State
    Victoria
    Posts
    1,820
    Mentioned
    89 Post(s)
    Quoted
    565 Post(s)
    All good here, no warning anymore and states the connection is secure
    Even though admin assured me there was nothing to worry about, just a simple "Thanks".


Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •