Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: [FINISHED] MGL 26 - Game 7 - Xevious

  1. #11
    Join Date
    Dec 2011
    State
    South Australia
    Posts
    1,953
    Mentioned
    104 Post(s)
    Quoted
    674 Post(s)

    279,510

    Not quite the score I had last time around but an improvement.
    Attached Images Attached Images

  2. #12
    Join Date
    May 2015
    State
    NH
    Posts
    813
    Mentioned
    83 Post(s)
    Quoted
    317 Post(s)
    37,620

    xevious.png

    This game reminds me of Exed Exes without the exes.

  3. #13
    Join Date
    Dec 2011
    State
    Sa
    Posts
    1,967
    Mentioned
    46 Post(s)
    Quoted
    426 Post(s)

    105410


  4. #14
    Join Date
    Aug 2012
    State
    Queensland
    Posts
    862
    Mentioned
    67 Post(s)
    Quoted
    289 Post(s)
    46670
    http://i.imgur.com/L13A6bd.jpg

    Sent from my HTC_0P6B using Tapatalk

  5. #15
    Join Date
    Mar 2008
    State
    Melbourne
    Posts
    1,404
    Mentioned
    36 Post(s)
    Quoted
    146 Post(s)

    52,040

    Must have missed the MGL when this was played...


  6. #16
    Join Date
    Jul 2011
    State
    Auckland
    Posts
    2,243
    Mentioned
    232 Post(s)
    Quoted
    1059 Post(s)
    Screwed up the initials
    Damn floating doors!!!
    142720
    0002.png

    My stream - http://www.twitch.tv/barranz - Pop in and say hello!

  7. #17
    Join Date
    Apr 2006
    State
    Launceston, Tas
    Posts
    10,947
    Mentioned
    93 Post(s)
    Quoted
    477 Post(s)

    146,440

    I know I can do better than this have to find my Xevious mojo.
    Attached Images Attached Images

  8. #18
    Join Date
    May 2010
    State
    melbourne
    Posts
    164
    Mentioned
    4 Post(s)
    Quoted
    18 Post(s)

  9. #19
    Join Date
    Nov 2006
    State
    WA
    Posts
    908
    Mentioned
    31 Post(s)
    Quoted
    116 Post(s)

    101,650

    Challenging game...
    Attached Images Attached Images

  10. #20
    Join Date
    Oct 2015
    State
    QLD
    Posts
    50
    Mentioned
    2 Post(s)
    Quoted
    13 Post(s)
    Don't mean to sound like a noob, but i cannot get this bad boy to run. New hdd, got the latest mame, doesnt want to load it. Have all the namco bios and shiz. Never had any problems with mame before.
    "It's all in the reflexes"

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •