Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 40

Thread: Vpgl2 game 6 - lord of the rings

  1. #21
    Join Date
    Aug 2006
    State
    WA
    Posts
    606
    Mentioned
    15 Post(s)
    Quoted
    69 Post(s)

    55,513,360


  2. #22
    Join Date
    Mar 2009
    State
    Melbourne
    Posts
    2,216
    Mentioned
    82 Post(s)
    Quoted
    362 Post(s)

    250,681,050

    My only real gripe with this table is the overlapping modes, seems you can have 3 modes (or maybe more) active at once, and then one of the 3 main multiball modes starts up and you've got no idea what's going on.

    Oh, and could the elves please deliver their gifts to me rather than making me go and get them


  3. #23
    Join Date
    May 2009
    State
    NSW
    Posts
    6,235
    Mentioned
    161 Post(s)
    Quoted
    1436 Post(s)

    I think I put October 31 in the end date for this table for some reason.... anyway just an update that it will run till Sunday, and Table 7 posted then.

  4. #24
    Join Date
    Aug 2006
    State
    WA
    Posts
    606
    Mentioned
    15 Post(s)
    Quoted
    69 Post(s)
    Finally getting a bit of a run in this game...had 3 extra balls, though lost 2 of them way two soon..

    134,082,200


  5. #25
    Join Date
    May 2009
    State
    NSW
    Posts
    6,235
    Mentioned
    161 Post(s)
    Quoted
    1436 Post(s)

    Scores updated ! @MrBungle the only reason you're holding the Wooden Spoon is I haven't played to take it off you yet

    So a bit of a windows 64 bit update on my cab and it shagged everything up. All tables started throwing controller errors. Couldn't play anything any more ! I took an image of the PC before I did though so I just restored back to trhe old 32 bit and it's all good again. Not sure why all my tables suddenly wouldn't work though

  6. #26
    Join Date
    Aug 2006
    State
    WA
    Posts
    606
    Mentioned
    15 Post(s)
    Quoted
    69 Post(s)
    New higher resolution wide screen desktop mod version available here...

    http://www.vpforums.org/index.php?showtopic=29528

    No physics changes, identical gameplay.

    See my last high score submission for the screen shot.

  7. #27
    Join Date
    Mar 2009
    State
    Melbourne
    Posts
    2,216
    Mentioned
    82 Post(s)
    Quoted
    362 Post(s)
    Quote Originally Posted by StevOz View Post
    New higher resolution wide screen desktop mod version available here...
    It's not working for me, Script Error Line 62 - Game Name Not Found!

    What did I do wrong?

  8. #28
    Join Date
    Aug 2006
    State
    WA
    Posts
    606
    Mentioned
    15 Post(s)
    Quoted
    69 Post(s)
    Quote Originally Posted by kane View Post
    It's not working for me, Script Error Line 62 - Game Name Not Found!

    What did I do wrong?
    StevOz, on 31 Oct 2014 - 12:41 PM, said:

    It has come to my attention that the script of this table needs to be corrected to use the latest rom, edit line 187 in the script to this. Just click the Script icon just above the Play icon in the editor to open the script and after editing save the table, File > Save.

    Const RomSet1 = "lotr_le" 'USA

    Sorry about that...and damn I've been using the old rom all this comp!

    Line 62..mmm, have to look at that as well then...Yeah just checked it out and it should be good to go so long as you just change line 187 as above.

  9. #29
    Join Date
    Mar 2009
    State
    Melbourne
    Posts
    2,216
    Mentioned
    82 Post(s)
    Quoted
    362 Post(s)
    Quote Originally Posted by StevOz View Post
    Line 62..mmm, have to look at that as well then...Yeah just checked it out and it should be good to go so long as you just change line 187 as above.
    I tried it before and after editing line 187, still had issues with line 62 both times, I'll try again, maybe I stuffed it up...

  10. #30
    Join Date
    Aug 2006
    State
    WA
    Posts
    606
    Mentioned
    15 Post(s)
    Quoted
    69 Post(s)
    OK maybe press f6 and select USA rom, I'm looking into it...although you might have to do that first in the older version.

    This is the rom you need..

    http://www.vpforums.org/index.php?ap...&showfile=4154

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •