Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 4 of 4

Thread: Is it possible to change lanuages on a neo geo 4 slot

  1. #1
    Join Date
    Feb 2016
    State
    QLD
    Posts
    316
    Mentioned
    4 Post(s)
    Quoted
    56 Post(s)

    Is it possible to change lanuages on a neo geo 4 slot

    I've got a neo geo mvs board and the settings are in Japanese does anyone know how to change this to English?

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    State
    Redlands
    Posts
    18,272
    Mentioned
    181 Post(s)
    Quoted
    2075 Post(s)
    You've got the Japanese bios You'll need to change it to Europe (recommended) or USA or even better the Universal Bios.
    The bios is on a 1 meg 16 bit eprom which should be socketed.

    Where abouts are you? I can help if you like.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2016
    State
    QLD
    Posts
    316
    Mentioned
    4 Post(s)
    Quoted
    56 Post(s)

    Thanks for the offer but i found a unibios i had and it works. Thanks for you help.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2019
    State
    Illinois
    Posts
    29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Quoted
    2 Post(s)
    I'd get go Unibios.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 14th February 2015, 07:43 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 27th July 2011, 12:08 PM
  3. Replies: 2
    Last Post: 13th July 2010, 04:21 AM
  4. Replies: 11
    Last Post: 19th January 2009, 06:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •