Announcement

Collapse
No announcement yet.

Can't upload photos anymore.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Can't upload photos anymore.

    Over the last few days I can't upload photos. I thought I might have run out of space, so I deleted old attachment images didn't help. I have only 26mb stored so I don't know why I can't upload.
    Just trying to add a new photo to this post and it just hangs on the downloading, it's only a 1.07mb pix.
    Gemini2544's 4th Pinball meet Saturday 21/03/2020

  • #2
    Use Tapatalk, heaps easier

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gemini2544 View Post
      Over the last few days I can't upload photos. I thought I might have run out of space, so I deleted old attachment images didn't help. I have only 26mb stored so I don't know why I can't upload.
      Just trying to add a new photo to this post and it just hangs on the downloading, it's only a 1.07mb pix.
      Porn Pix are banned on AA Doug

      Comment


      • #4
        Originally posted by toads View Post
        Porn Pix are banned on AA Doug
        Must be different for Mods.....never stopped you posting it.
        Gemini2544's 4th Pinball meet Saturday 21/03/2020

        Comment


        • #5
          I have lots of trouble with this app/site as well on my phone. Usually do a second post for picture.

          Comment


          • #6
            I never had problems before. Travis must be still mad at me..
            Gemini2544's 4th Pinball meet Saturday 21/03/2020

            Comment


            • #7
              I'm having issues posting updates too - the issue I reported in this thread back in July (https://www.aussiearcade.com/showthr...-missing-error) has returned today (or at least today is the first I've noticed it).

              When trying to post some repair updates, I get a the error "The file(s) uploaded were too large to process." on a white screen if pressing "Go Advanced" or "Your submission could not be processed because a security token was missing." if I press "Post reply".

              All images in my updates are hosted on my domain and the issue AA has with my posts are the length. If my post is 7233 characters long, it previews OK. If it's 7234 or more, the errors occur. Many of my pinball repair updates go for about 11000+, so length shouldn't be an issue - something funny is up with AA at the moment.

              Just for reference, I've tried from multiple PC's and multiple browsers (+ cleared cache) in case it was a local issue
              Eschew the standard. Turn the paradigm upside down.

              Comment


              • #8
                I'll forward the issue to the server OP [MENTION=2637]cwispy[/MENTION].
                Nothing has been changed with the AA software in years so I'm lost as to why the issue has popped up. I can't upload either.

                Comment


                • #9
                  Looks like it's resolved now (at least my posting issue with the security token error)
                  Eschew the standard. Turn the paradigm upside down.

                  Comment


                  • #10
                    Well either Cwispy restarted the server or deleting a whole heap of backups did the trick.
                    Worked for me too.

                    Comment


                    • #11
                      Originally posted by Arcade King View Post
                      Well either Cwispy restarted the server or deleting a whole heap of backups did the trick.
                      Worked for me too.
                      Nope I did not restart the server, so must have been deleting the backups which did the trick.
                      -- http://www.2000cn.com.au
                      Business Web and Email Hosting and Spam filtering

                      Comment


                      • #12
                        All working again for me, Thank you.
                        Gemini2544's 4th Pinball meet Saturday 21/03/2020

                        Comment

                        Users Viewing Topic: 0 members and 1 (guests)
                        Working...
                        X