Announcement

Collapse
No announcement yet.

Medusa soundboard

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Medusa soundboard

    Iv lost sound on my good old medusa. He started talking on and off now gone completely. Capacitor? Thank you.


    Sent from my iPhone using Aussie Arcade

  • #2
    Check the connectors first as the easiest fix, if no dice send them off to Ken, he does a great job.

    Comment


    • #3
      Originally posted by angs1957 View Post
      Check the connectors first as the easiest fix, if no dice send them off to Ken, he does a great job.
      Yep, clean and reseat connector and try again. 80%+ of all SS problems are sorted by repining corroded connectors.
      ************************************************** *******************
      Remember--The early bird catches the worm, but the second mouse gets the cheese!

      Comment


      • #4
        Give the volume control inside the coin door, and the two speech and sound volume trimmer pots on the Squawk & Talk board a little tweak while sounds should be playing to see if they're the issue.
        These volume controls are a common source of intermittent problems due to dust contamination buildup on the swiper arm.

        Comment


        • #5
          Thanks guys. Sorry for the late reply. Iv actually lost quite a few things that should be happening. Might be time for a reco?


          Sent from my iPhone using Aussie Arcade

          Comment


          • #6
            Does the LED on the sound board flicker on power up then flash four times to say it's passed power on self tests?

            Comment


            • #7
              Ok no light. It actually made a noise today but no talking etc.


              Sent from my iPhone using Aussie Arcade

              Comment

              Users Viewing Topic: 0 members and 1 (guests)
              Working...
              X