Announcement

Collapse
No announcement yet.

outlook express help

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • outlook express help

    The host 'mail.bcpconstructions.com' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.bcpconstructions.com', Server: 'mail.bcpconstructions.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11004, Error Number: 0x800CCC0D

    iv checked with acejas as he runs my server and its all good at his end, im sending emial but not receiving
    <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

  • #2
    Originally posted by dracer View Post
    The host 'mail.bcpconstructions.com' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.bcpconstructions.com', Server: 'mail.bcpconstructions.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11004, Error Number: 0x800CCC0D

    iv checked with acejas as he runs my server and its all good at his end, im sending emial but not receiving
    Disable antivirus and test.

    If this does not work then disable firewall and test.

    Do you have any other accounts set up in OE that work fine?

    Was this working recently and suddenly stopped, or is this a new account that you setup and can not receive email? Check with acejas that receiving server in your settings are correct.
    Hindsight is always in high definition!

    C64anabalt: 9647m

    Comment


    • #3
      it just stopped working as of yesterday, i only have the one account. il do what u asked and see what happens

      turned off firewall, avast and spybot, still the same error message.
      Last edited by dracer; 23rd August 2010, 12:38 PM. Reason: Auto Merged Double Post.
      <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

      Comment


      • #4
        seems your pc cannot resolve host address of mail.bcpconstructions.com

        start a command prompt and type:

        telnet mail.bcpconstructions.com 110

        and ping mail.bcpconstructions.com

        and see what error you get

        Comment


        • #5
          Delete the account and recreate it. Rinse and repeat.
          The Pinny Parlour likes this post.

          The Pinny Parlour Welcomes you to Aussie Arcade.

          Comment


          • #6
            says telnet and ping are not reccognised commands

            The host 'mail.bcpconstructions.com' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.bcpconstructions.com', Server: 'mail.bcpconstructions.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11004, Error Number: 0x800CCC0D
            Last edited by dracer; 23rd August 2010, 01:45 PM. Reason: Auto Merged Double Post.
            <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

            Comment


            • #7
              what pp said or dl thunderbird
              Pinball Meets...I love em

              Comment


              • #8
                uv stilll got a hangover dont u ^^^^^^^^^ hheheheh

                did everything u guys asked and still nothing, i even downloaded and paid 30buks for some fukn useless reg repair called errortech.
                argh argh im getting savage
                Last edited by dracer; 23rd August 2010, 02:29 PM. Reason: Auto Merged Double Post.
                <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

                Comment


                • #9
                  Originally posted by dracer View Post
                  says telnet and ping are not reccognised commands

                  The host 'mail.bcpconstructions.com' could not be found. Please verify that you have entered the server name correctly. Account: 'mail.bcpconstructions.com', Server: 'mail.bcpconstructions.com', Protocol: POP3, Port: 110, Secure(SSL): No, Socket Error: 11004, Error Number: 0x800CCC0D
                  that's odd, ping and telnet should be in your system32 dir or equivalent
                  start> run> cmd

                  cd \windows

                  C:\WINDOWS>cd system32

                  C:\WINDOWS\system32>dir ping*
                  Volume in drive C has no label.
                  Volume Serial Number is D8F1-66A5

                  Directory of C:\WINDOWS\system32

                  14/04/2008 10:12 AM 17,920 ping.exe
                  23/08/2001 10:00 PM 33,280 ping6.exe
                  2 File(s) 51,200 bytes
                  0 Dir(s) 4,893,937,664 bytes free

                  C:\WINDOWS\system32>dir telnet*
                  Volume in drive C has no label.
                  Volume Serial Number is D8F1-66A5

                  Directory of C:\WINDOWS\system32

                  12/06/2009 10:31 PM 76,288 telnet.exe
                  1 File(s) 76,288 bytes
                  0 Dir(s) 4,893,900,800 bytes free

                  C:\WINDOWS\system32>

                  Comment


                  • #10
                    yer mate the 110 says (OK hello there)
                    the 25 syd the server name and the tim and date and also goes on about not sending unsolicited mail etc
                    <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

                    Comment


                    • #11
                      ok so pc can talk to mail server ok

                      suggest you follow through this guide:
                      http://support.microsoft.com/kb/813514

                      or as mentioned by acejas, I also use thunderbird http://www.mozillamessaging.com/en-US/thunderbird/

                      you could download and trial anyway, if it works then there is some corruption in outlook and refer to the kb article

                      Comment


                      • #12
                        tried everything, im about to smash the fukn computer

                        downloaded mozilla, it cant connect to mail.bcpconstruction.com
                        Last edited by dracer; 23rd August 2010, 05:14 PM. Reason: Auto Merged Double Post.
                        <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

                        Comment


                        • #13
                          ok perhaps you've got a proxy set

                          start internet explorer > tools > internet options > connection settings> lan settings

                          if pointing to a proxy server, by default your mail will use it too

                          Comment


                          • #14
                            tried all that too, although slightly confused, the proxy box is not ticked
                            <a href="www.priceearthmoving.com.au">mini excavator hire and constructions </a>

                            Comment


                            • #15
                              Try it on another PC Been tried yet?
                              The Pinny Parlour likes this post.

                              The Pinny Parlour Welcomes you to Aussie Arcade.

                              Comment

                              Users Viewing Topic: 0 members and 1 (guests)
                              Working...
                              X