Announcement

Collapse
No announcement yet.

I got the colour issues ...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I got the colour issues ...

    OK ... so I'm thinking a degauss might help the situation ... but I'll see what you all think before I go jumping the gun.

    I believe what I have is a Kortec 25" based on posting certain numbers I discoverd into Google and seeing what came up. I've just got it all up and running this weekend and all is going well, except the colours are a little messed up. Things are reasonably clear, however on sides there is some serious red tinting going on.

    I can post pics if that will help, but I'm just wondering if even based on that description anyone can give me some advice?

    Thanks ;-)

  • #2
    look for a small ajustement pot on the neck board (little board on the end of the tube) marked red and try adjeusting the red cut off.

    best to put a mirror infront of the cabinet so you can see while adjusting.

    Comment


    • #3
      I think red tinting on the sides is more likely to be magnetic related. Go with the degausser.
      Q.Are we not men? A.We are DEVO!

      Comment


      • #4
        removed message
        Last edited by Heathsarcade; 27th May 2008, 02:16 PM.

        Comment


        • #5
          should have read you first post more closely .

          You need to degausse you monitor like Dave said

          Comment


          • #6
            something similar happened to me, when i turned it 90 degrees it was all good, looked to be magnetic.

            Comment

            Users Viewing Topic: 0 members and 1 (guests)
            Working...
            X