PDA

View Full Version : Fuses



felixthadog
3rd May 2009, 09:14 PM
Does anybody know where I can buy some 7A 250V Slow Blow fuses? :unsure Neither the DSE nor Jaycar web-sites have them listed.

Matthew

jyebow
3rd May 2009, 09:17 PM
Hi Matthew,
Jaycar has 7.5 amp Slo Blo 3AG fuses, I bought some for my Lethal Weapon 3 as I couldn't find 8amp slo blo locally.
cheers Steve.

felixthadog
3rd May 2009, 09:20 PM
Hi Matthew,
Jaycar has 7.5 amp Slo Blo 3AG fuses, I bought some for my Lethal Weapon 3 as I couldn't find 8amp slo blo locally.
cheers Steve.

Hi Steve,

Thanks Steve, I saw those on the Jaycar web-site, but they look very different to the 7A fuse I have in my machine. Is it OK to use a 7.5A fuse instead of a 7A fuse? :unsure

Matthew

TV1
3rd May 2009, 09:34 PM
Matthew,

You can get some fuses around the corner at Radio Spare Parts.

Ballypinball
3rd May 2009, 09:34 PM
http://mrpinballa.cart.net.au/details/763229.html

Railways
3rd May 2009, 10:35 PM
I've got a small amount ordered from O/S and you are welcome to a couple.:)

felixthadog
4th May 2009, 07:41 AM
I've got a small amount ordered from O/S and you are welcome to a couple.:)

Thanks Jeff, that would be awesome! I will PM you.

Cheers,
Matthew

AskJacob
4th May 2009, 09:14 AM
Don't forget the golder rule, no matter where you get the replacement fuse from, get 5, not 1...

Especially if you don't quite yet know why the 1st one blew!

You will soon find youself with a bunch of spares in a drawer somewhere, and as if by voodoo magic, I can guarantee if you have 50 in that drawer, none are the value you want :D

Cheers
Jacob