PDA

View Full Version : the multiboard red light of death?



narf_
13th March 2009, 12:02 AM
got a phone call few weeks ago from a mate who's 48 board had died

took out another tested machine all good. bought his home tested on 3 machines no go. tested various PS and monitors to be extra safe. it had a red led flashing on the bottom corner

tonite though heck ill test that mini PS and see if it powers the board and plugged it in and no red light

take it down the shed and bang board is now running?

for several days i tested on and off and no go. now after just sitting around the board works :unsure

i almost frisbee'd it out the door

serviceit
13th March 2009, 07:47 AM
"o" the joy of arcade repairs and maintenance.

narf_
13th March 2009, 07:55 AM
yeah. i was glad i only just got some new ones in when my mate rung

fired up several times and all good :unsure

dezbaz
13th March 2009, 08:30 AM
yeah. i was glad i only just got some new ones in when my mate rung

fired up several times and all good :unsure

I had this problem once when the JAMMA Socket was worn and too wide (By about 1mm)
The PCB wasn't seated right

Maybe same??

xygt
13th March 2009, 10:13 AM
Shannon, try swapping over the eprom with another 48 in 1 board.,

I have had one with this same issue that had a faulty eprom. Replacing it fixed it.

narf_
13th March 2009, 04:55 PM
cheers guys

both were new harness's. its still going fine ill look into the eeprom as i dont have a burner as yet

serviceit
14th March 2009, 08:31 AM
If it is going ok, then just leave it, first rule in the repair bible.

narf_
19th March 2009, 06:51 PM
ill kill this thing

died 5 mins before a buyer can to look at the cab and board

thank goodness for plan B