PDA

View Full Version : Powering a 48-in-1 - PROBLEMS!



el_timbo86
30th December 2008, 03:30 PM
Hey guys,

I ducked into town today to grab a new PC power supply for my cocktail that i'm building. When it came to powering up the unit the monitor and speakers we definitely on, but i can for the life of me figure out why the 48-in-1 isnt booting up...

I haven't wired up any buttons yet, as i just wanted to make sure the screen was working, would this affect anything?

And the cabinet is powered by a PC power supply, and not an actual Arcade PSU.

Do i need to wire a button that tells the PSU to turn on?

Any help would be great guys...

If you need more information, just let me know!!

Cheers,

el_timbo86 :)

Gamemasters
30th December 2008, 03:50 PM
Hi,

If your using an ATX power supply you need to bridge the
Green wire of the power supply to Ground (one of the Black wires)

el_timbo86
30th December 2008, 04:32 PM
Hi,

If your using an ATX power supply you need to bridge the
Green wire of the power supply to Ground (one of the Black wires)

THANKS GAMEMASTERS!!!

I can keep going now! Thanks for the speedy response too. :)