PDA

View Full Version : 48 In 1 No Continue



wingtipvortex
20th November 2008, 11:52 PM
Cant seem to be able to continue games eg. Arkanoid, it gives me the option to continue, but no matter what i try, it dosent seem to work.

Have tried free play and coin op options, both seem to restrict me from continuing. Im at a loss with this:unsure

narf_
20th November 2008, 11:54 PM
its like that on those boards

just makes us noobs work harder :x

wingtipvortex
21st November 2008, 12:49 PM
Ill just put up with it i guess:confused:
Just realised i posted in wrong section, whoops:tomato

jstr
11th April 2009, 11:38 PM
its like that on those boards

just makes us noobs work harder :x

So does that mean if I were to buy a 48 in 1 board, I would not be able to continue?

Arcade King
12th April 2009, 07:40 AM
nope bloody stupid. I'd just disable those games like 1942/3

dezbaz
12th April 2009, 12:47 PM
In the menu you set "continue" or "Not continue"

Let us know if that works

GameDude
12th April 2009, 03:24 PM
yeah you can continue... when the game exits to the selection menu just start the same game again....

wingtipvortex
13th April 2009, 01:57 AM
yeah you can continue... when the game exits to the selection menu just start the same game again....So i CAN continue on Arkaniod?

metz
14th April 2009, 08:09 AM
I havent tried arkanoid but 1943 works

horseyboy69
22nd August 2009, 07:53 PM
I havent tried arkanoid but 1943 works

Metz,
How did you get this going? The continue was on in the settings but it didn't seem to work. Any clues from anyone else?
Thanks,
Ian

metz
23rd August 2009, 06:08 AM
yeah you can continue... when the game exits to the selection menu just start the same game again....
just like he said Horsyboy!
I'm gonna pull that cab out to check a couple of Namco vol 2 classic boards
when I do I will check the settings