PDA

View Full Version : Redbox button issues



Syzlack
27th June 2008, 09:29 AM
Hi all,

I have had the red box for a little while now (played a few of 1000 games) and I have found some games have buttons that are not working, e.g SF alpha does not have heavy punch or kick, and the rest of the buttons are scrambled.

I have found some other games that dont have a third button for special moves e.g megaman that should do.

My question is, what can I do to correct this? How do you modify/edit files?

Also can you change the settings of games that would have used dip switches?
e.g snow bros.

Other than that, most other games I have played work fine.

Thanks.

GameDude
27th June 2008, 09:54 AM
There are a couple of games where the button config is messed up, if your brave you can modify the button config but if you stuff the HDD you cant back it up as its protected by the manufacturer against copying

Davefjedi
27th June 2008, 10:03 AM
Yeah I would leave it alone

AskJacob
27th June 2008, 10:08 AM
There are a couple of games where the button config is messed up, if your brave you can modify the button config but if you stuff the HDD you cant back it up as its protected by the manufacturer against copying

So the bootleggers don't want their bootlegs bootlegged?

Syzlack
27th June 2008, 10:14 AM
I think I will leave it alone unless someone finds a foolproof way of fixing it.

cheers guys.;)