PDA

View Full Version : i-pac2 dimensions help please



lexmark
12th November 2007, 01:47 PM
hello all
I've searched but i cant find the dimensions of an i-pac 2 could someone please measure one up LxWxH and let me know .Sorry i cant reply to any replys till about 6.30 tonight

thanks again

john

MrQuan
12th November 2007, 01:54 PM
Just measured mine, I have the PS2 version (not USB)...

53 x 98 x 16

You'll probaby want more space than 53 wide as the wires come out sideways.

Edit: and you'll want a few cms longer too for the PS2 cables! ;)

coolspot
12th November 2007, 03:08 PM
yep thats the size its small in size but is big itself if you know what i mean

GEMINI
12th November 2007, 04:53 PM
yep thats the size its small in size but is big itself if you know what i mean

nope:lol

coolspot
12th November 2007, 04:57 PM
nope:lol

lots of things to it like lots of inputs

Brootal
12th November 2007, 04:59 PM
it might be small but it's had lots of inputs and you like to think it's big? :o

lexmark
12th November 2007, 06:19 PM
Thanks MrQuan for the measure...that should just fit where i want it to.The ps2 size WAS the one i was after
Strange that the Ultimarc site hasn't even got the dimensions of this thing up...unless i didn't notice it .
And thanks to the others for the "INPUTS"

Diverdown
13th November 2007, 06:39 PM
Just measured mine, I have the PS2 version (not USB)...

53 x 98 x 16

You'll probaby want more space than 53 wide as the wires come out sideways.

Edit: and you'll want a few cms longer too for the PS2 cables! ;)

Hmmmmm

the USB and the PS2 ones are the same thing

just the cable is a PS2toPS2 or a PS2to USB

but remember to add 1 - 2 cm to the width for your wires to stick out and if you put it on PCB feet

lexmark
13th November 2007, 10:53 PM
sorry ...but may be a dumb ?? but what are "PCB FEET" ????
this MAME machine building is not as easy as it sounds.. i cut & assembled the entire cabinet in about 4.5 hours ...BUT its taken me 4 weeks to decide the CP lay out ( & still not sure if im happy with it ) & then there is still colour selection of trivial shite ...like buttons & joy stick knobs to think about :unsure:unsure ...im sure lots of you have been there & done that

Crafty
13th November 2007, 10:58 PM
sorry ...but may be a dumb ?? but what are "PCB FEET" ????


http://www.gamedude.com.au/arcade/

In parts, pcb parts.
Look here, it mounts the Ipac to your cabinet..

Diverdown
14th November 2007, 07:43 PM
http://www.gamedude.com.au/arcade/

In parts, pcb parts.
Look here, it mounts the Ipac to your cabinet..



What he said


good luck. I went with all white buttons that are lit from below with LEDs that can change colour ..... wanky i know but it solved button colour issues

see groovygamegear.com for pics of above idea

lexmark
14th November 2007, 08:20 PM
checked them out .....probably not for this cab. but will for sure keep in mind for one in the future......& thats not a bad site either ,thanks for the link